d = ut + (1/2)at^2

Where: d = displacement (distance covered)

u = initial velocity (starting from rest, u = 0 m/s)

a = acceleration (2 m/s^2)

t = time interval (1 seconds(5th second))

Let's calculate the distance covered in the 4 seconds:

d = 0 + (1/2) * 2 * (4)^2

d = 0 + (1/2) * 2 * 16

d = 0 + 16 d = 16 meters

and

Let's plug in the values and calculate the distance covered in the 5 seconds:

d = 0 + (1/2) * 2 * (5)^2

d = 0 + (1/2) * 2 * 25

d = 0 + 25 d = 25 meters

The body covers a distance of 25-16=9 meters in the 5th second.